Ontdek het resultaat van korte en lange zwerftochten door Amsterdam Nieuw-West, vastgelegd door enthousiaste leden van Fotoclub New Metropolis. De verbindende factor is de fascinatie voor onze buurt. Ontdek de vele gezichten van Nieuw-West en sta met ons even stil om ze te leren kennen. Op 6 juni is de feestelijke opening van de expositie (19:00 – 21:00 uur), wees welkom!

De foto expositie is te zien van 6 juni t/m 6 september 2024, in New Metropolis Nieuw-West (Burgemeester Rendorpstraat 1, 1064 LH Amsterdam).

Met in dit programma
Fotoclub New Metropolis
Karin van de Wiel
Fotograaf
Jij
Meld je aan via de RESERVEER knop bovenaan de pagina!

Deze expositie is tot stand gekomen tijdens de Fotoclub New Metropolis. Doe mee en laat je inspireren tijdens onze maandelijkse bijeenkomsten. Samen met andere fotografieliefhebbers bespreken we opdrachten, bekijken elkaars werk en krijg je ideeën voor nieuwe fotoprojecten. Daarnaast organiseren we regelmatig fotowandelingen in de buurt. Hier kun je het online logboek van de fotoclub bekijken. Vanaf september 2024 gaan we weer van start met een nieuwe reeks maandelijkse bijeenkomsten – aanhaken kan op elk moment – hou onze agenda in de gaten voor data & tijden!

Fotoclub New Metropolis in actie.

ProgrammareeksNieuw-West in Beeld

Onder de noemer Nieuw-West in Beeld denken we na over de beeldvorming van dit Amsterdamse stadsdeel én gaan we er zelf actief mee aan de slag. Er bestaan veel beelden over Nieuw-West, positief en negatief. Het is dan ook een buurt met vele gezichten. We zien ook dat de stad constant aan het veranderen is. Wij vinden het belangrijk om hier bewust bij stil te staan en na te denken over hoe we dit stadsdeel vastleggen.