Nieuw-West gaat enorm groeien de komende tijd. Een van de plekken waar dit nu het meest zichtbaar is het Osdorpplein. Wat staat er, naast de nieuwe woontorens, allemaal op de planning?

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.

In dit programma zoomen we in drie onderdelen in op het Osdorpplein. Eerst kijken we terug naar het ontstaan van het plein. Dit doen we samen met stedenbouwkundige en sociologische onderzoekers. Hoe is het gebied tot nu ontwikkeld en wat heeft dat voor implicaties voor de gebruikers? Hierna kijken we met bewoners naar hoe het nu wordt beleefd. Als laatste kijken we de toekomst in met de professionals die er op dit moment aan het werk zijn.

Dit deel (60 minuten) van het programma zal gelivestreamd worden. Hierna gaan we een interactief gedeelte in met de sprekers en het publiek. Om hieraan mee te doen is het wel nodig om aanwezig te zijn in New Metropolis Nieuw-West.

ProgrammareeksNieuw-West groeit

Nieuw-West gaat enorm groeien de komende tijd. In deze programmareeks kijken we naar de gebieden waar er de komende tijd het meest gaat veranderen in de buurt.