Wat is Mingle? Tijdens deze gezellige en informatieve avond streven we ernaar vrouwen uit Nieuw-West de gelegenheid te bieden om via een speeddate-activiteit te netwerken met andere vrouwen uit diverse stadsdelen van Amsterdam.

Locatie: New Metropolis Nieuw-West (Burgemeester Rendorpstraat 1, 1064 EL Amsterdam).

Over The Woman Cave

Als opkomend buurtinitiatief ondersteunen wij vrouwen, voornamelijk tussen de 18 en 35 jaar oud, in Amsterdam Nieuw-West bij het ontdekken en bevorderen van hun (onbekende) talenten. The Woman Cave is ontstaan vanuit het gemis van een ontmoetingsplek voor jonge vrouwen met een biculturele en/of migratieachtergrond in dit stadsdeel. Het probleem dat wij in Nieuw-West ervaren, is het gebrek aan plekken waar deze jonge vrouwen zich veilig kunnen voelen en hun talenten kunnen ontwikkelen.

The Woman Cave is een persoonlijke ruimte, speciaal ontworpen voor en door jonge vrouwen, waar ze kunnen ontspannen, zichzelf kunnen verwennen, hun talenten kunnen ontwikkelen en hun persoonlijke interesses kunnen nastreven. Het dienst als een toevluchtsoord voor de dagelijkse stress en verantwoordelijkheden. Met dit initiatief hopen we Amsterdam Nieuw-West toegankelijker te maken voor vrouwelijke creatievelingen en ondernemers.

Over de initiatiefnemers

Yvana Muradin is een intuïtieve maker die inspiratie put uit de onrechtvaardigheden die ze in de samenleving observeert. Haar achtergrond in modewereld heeft haar geleerd hoe oppervlakkige schoonheid en glamour zowel kunnen verleiden als afleiden. Yvana zegt: “Als kunstenaar ben ik op zoek naar diepere lagen, naar mogelijkheden in schijnbaar onmogelijke situaties. Ik geloof in de kracht van kunst om vragen te stellen, te confronteren en de toeschouwer uit te dagen om verder te kijken dan het oppervlak.”

Lakisha Dievendaal is geboren en getogen in Amsterdam Nieuw-West. Ze is model en werkt aan verschillende projecten. Ze strijdt voor gelijke kansen en streeft ernaar positieve verandering in de samenleving te brengen.

Tijdlijn
19:30 - 20:00 uur

Inloop

20:00 - 22:00 uur

Mingle!