Als maker ben je niet alleen bezig met je craft; je bent ook bezig met communicatie, marketing, sales en financiën en het opbouwen van een netwerk. Daarnaast wil je altijd blijven vernieuwen en verbeteren. Het kan soms best overweldigend zijn om hier je weg in te vinden. Daarom organiseren we deze meetup: een moment om met een klein groepje makers (7-10 mensen) bij elkaar te komen en de struggles te bespreken die we tegenkomen in het creatieve werkveld. Breng een (creatief) vraagstuk mee naar de meetup, dan behandelen we je vraag via een intervisie model. Dit is een gesprekstechniek om samen op een gestructureerde manier oplossingen te bedenken voor een vraagstuk. Het kan ook worden gezien als een gezamenlijke brainstorm waarin we tips uitwisselen. Elk soort maker is welkom!

De meetup is van 19:00 – 21:00 uur in New Metropolis Metropolis Nieuw-West (Burgemeester Rendorpstraat 1, 1064 LH, Amsterdam).

Met in dit programma
Jonne op de Weegh
Analog photographer and writer
Jij
Meld je aan via de RESERVEER knop bovenaan de pagina!

Over dit initiatief

Deze kleinschalige makers meetup is ontstaan vanuit de groep ‘Nieuw Makers Nieuw-West’. Het afgelopen jaar kwamen makers uit het stadsdeel, steeds op een andere culturele plek, samen om ervaringen, uitdagingen en plannen uit te wisselen. Momenteel maken er al meer dan 170 makers onderdeel uit van dit steeds groeiende netwerk. De bijeenkomsten vinden elke eerste dinsdagavond van de maand plaats. Wil je hier ook graag onderdeel van worden? Stuur dan een mail naar Peter Both, Projectleider Kunst & Cultuur bij stadsdeel Nieuw-West: [email protected].

Over de initiatiefnemer

Jonne op de Weegh is creatief ondernemer en fotograaf. Jonne vertelt met haar (analoge) fotografie documentaire verhalen en dit doet ze vanuit haar atelier in LYCKA, Amsterdam Nieuw-West. Met haar fotografie en workshops wil ze graag andere makers inspireren om hun eigen creatieve doelen te realiseren en voornamelijk te focussen op passie.

ProgrammareeksJong Amsterdam

Hoe is het om in Amsterdam op te groeien? Wie zijn ‘de Amsterdamse jongeren’? Wat willen ze? Kan Amsterdam brengen wat deze jongeren nodig hebben? We nodigen jongeren en jongerenorganisaties uit om in gesprek te gaan over wat de stad Amsterdam jongeren te bieden heeft.