Als maker ben je niet alleen bezig met je craft; je bent ook bezig met communicatie, marketing, sales en financiën en het opbouwen van een netwerk. Daarnaast wil je altijd blijven vernieuwen en verbeteren. Het kan soms best overweldigend zijn om hier je weg in te vinden. Daarom organiseren we deze meetup: een moment om met andere makers uit het creatieve werkveld de struggles te bespreken waar je mee te maken hebt. Breng een (creatief) vraagstuk mee naar de meetup, dan behandelen we dat samen: we brainstormen en geven elkaar tips. Elk soort maker is welkom!

De meetup is van 19:00 – 21:00 uur in New Metropolis Metropolis Nieuw-West (Burgemeester Rendorpstraat 1, 1064 LH, Amsterdam).

Met in dit programma
Jonne op de Weegh
Analog photographer and writer
Jij
Meld je aan via de RESERVEER knop bovenaan de pagina!

Over de initiatiefnemer

Jonne op de Weegh is creatief ondernemer en fotograaf. Jonne vertelt met haar (analoge) fotografie documentaire verhalen en dit doet ze vanuit haar atelier in LYCKA, Amsterdam Nieuw-West. Met haar fotografie en workshops wil ze graag andere makers inspireren om hun eigen creatieve doelen te realiseren en voornamelijk te focussen op passie.

ProgrammareeksJong Amsterdam

Hoe is het om in Amsterdam op te groeien? Wie zijn ‘de Amsterdamse jongeren’? Wat willen ze? Kan Amsterdam brengen wat deze jongeren nodig hebben? We nodigen jongeren en jongerenorganisaties uit om in gesprek te gaan over wat de stad Amsterdam jongeren te bieden heeft.