In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema’s die spelen in Nieuw-West. Thema’s die aan bod zijn gekomen zijn o.a. geld & schulden, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma’s worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.

Deze editie heeft als thema “Leven in Nieuw-West”. We willen hiermee verkennen hoe alledaagse Nieuw-Westers in het leven staan en wat er echt speelt. We zullen in gesprek gaan met een diverse groep bewoners, organisaties en liefhebbers van Nieuw-West.

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.
Mediapartner
ProgrammareeksTalkshow Nieuw-West

In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema's die spelen in Nieuw-West. Thema's die aan bod zijn gekomen zijn o.a. de lockdown, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma's worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om ook de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.