We vieren de start van het nieuwe schooljaar én de lancering van de nieuwe Lerarenagenda, een gezamenlijk initiatief van schoolbesturen, lerarenopleidingen en de gemeente Amsterdam om het lerarentekort in onze stad aan te pakken. Laat je inspireren door de Meesters met Dromen die met wethouder Marjolein Moorman (onderwijs) en andere belanghebbenden in gesprek gaan over de toekomst van het onderwijs in Amsterdam. Dit is dé gelegenheid om andere onderwijsprofessionals uit het po, vo en mbo te ontmoeten, ervaringen en ideeën uit te wisselen en nieuwe samenwerkingen te smeden in een ontspannen sfeer. Ben jij erbij? Bereid je voor op een avond vol inspiratie, inzichten en gezelligheid met collega’s uit het Amsterdamse onderwijsveld. Laten we samen het nieuwe schooljaar met frisse energie en optimisme beginnen!

Wegens populariteit hebben we extra plekken vrijgemaakt in onze Studio waar de livestream van dit programma te volgen is. Achteraf kan je natuurlijk aansluiten voor het netwerken in het café.

Programma
18:00 - Speciaal voorprogramma voor zij-instromers

Een uur voor het officiële programma zijn er verschillende stands en workshops voor jou als zij-instromer! Hier krijg je de kans om te netwerken en vragen te stellen aan onderwijsprofessionals uit het po, vo en mbo. Klik hier om je aan te melden voor dit voorprogramma!

 

Let op! Als je bij het voorprogramma bent én bij het officiële programma, dan moet je voor beide onderdelen een gratis plekje reserveren.

19:00 - Inloop & ontmoetingsmoment

Leraren en andere geïnteresseerden ontmoeten elkaar en gaan in gesprek onder het genot van een hapje en een drankje.

19:15 - Aanvang programma

Lancering nieuwe Lerarenagenda door wethouder Moorman en Jopie Nooren met muziek van Orville Breeveld.

20:00 - Start panelgesprekken

In gesprek met onze panelleden waarbij de Amsterdamse leraren ervaringen uitwisselen met elkaar en de gasten. Er is tijdens dit deel uiteraard ook ruimte voor vragen en reacties uit de zaal. Met optredens van Gershwin Bonevacia en Barbara Breedijk.

21:15 - Borrel

We zetten het gesprek voort in het café onder het genot van een drankje.

ProgrammareeksEduCAUTION

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Wekelijks nodigen Yasin en Emin verschillende experts in het onderwijsveld uit om in gesprek te gaan over alle uitdagingen die voor ons liggen.