Deze editie van Doevendansen met Nieuw-West zal gaan over Keti Koti in Nieuw-West. We gaan in gesprek met Elsbeth Fransisca, Roy Carter en Urwin Vyent. Wat is Keti Koti? Wat betekent het voor de bewoners van Nieuw-West? Hoe staan we hierbij stil? Dit jaar is het 150 jaar geleden, dat slavernij is afgeschaft. Een uitermate geschikt moment om samen terug te kijken maar ook samen te kijken hoe het in de toekomst kan gaan. Na het gesprek is er ruimte om met alle aanwezigen na te praten.

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.

Over dit programma:

Volg het maandelijks gesprek gepresenteerd door dagelijks bestuurslid Sandra Doevendans met verschillende bewoners, ondernemers en sleutelfiguren. Zo zullen onder andere de thema’s economische zaken, kunst, cultuur en monumenten besproken worden. Met deze gesprekken gaan we graag de dialoog aan en slaan we bruggen in ons netwerk.

Mediapartner
ProgrammareeksTalkshow Nieuw-West

In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema's die spelen in Nieuw-West. Thema's die aan bod zijn gekomen zijn o.a. de lockdown, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma's worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om ook de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.