Biologische producten worden verbouwd zonder gebruik te maken van kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen en genetisch gemodificeerde organismen. De boeren en telers kiezen ervoor om de natuur zoveel mogelijk zijn werk te laten doen, door zo min mogelijk in te grijpen. Dat kan positieve gevolgen hebben op het milieu en dierenwelzijn, maar zijn deze producten ook gezonder voor mensen? Deze avond gaan we in gesprek met experts en betrokkenen om de feiten en fabels boven tafel te krijgen.

 

Voor dit programma is het mogelijk om van te voren aan te schuiven voor een walking diner om 18:00. Reserveer eerst voor het programma en koop vervolgens via de link in de bevestigingsmail een ticket voor het diner.

Meer informatie over het programma en de sprekers volgt spoedig.

Programma
18.00 | Diner + ontmoet de sector

Drankjes, een walking diner en de mogelijkheid om mensen en organisaties uit de (biologische) voedselsector te ontmoeten. Het is mogelijk om je aan te melden voor het diner voorafgaand aan het programma. De kosten bedragen €24,50 per persoon voor een maaltijd, drankje en koffie/thee (inclusief servicekosten). Reserveer eerst voor het programma en koop vervolgens via de link in de bevestigingsmail een ticket voor het diner.

20.00 | Paneltalk + Q&A

In gesprek met experts en bezoekers over de gezondheid van ons voedsel.

21.00 | Borrel

In het café van Pakhuis de Zwijger.

In samenwerking met