Amsterdam Nieuw-West heeft sinds vorig jaar een nieuw dagelijks bestuur met drie stadsdeelbestuurders: Emre Ünver (GroenLinks, voorzitter), Sandra Doevendans (PvdA) en Nazmi Türkkol (D66). Zij zijn nog tot 2026 betrokken bij de beslissingen die over het stadsdeel worden genomen. In dit drieluik gaan we per aflevering een persoonlijk gesprek aan met een van de leden van het stadsdeelbestuur. Tijdens deze laatste aflevering spreken we met stadsdeelbestuurder Sandra Doevendans. Hoe was het afgelopen bestuursjaar voor haar? Hoe kijkt ze naar de huidige ontwikkelingen in Nieuw-West en hoe ziet de toekomst van het stadsdeel eruit?

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.
ProgrammareeksTalkshow Nieuw-West

In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema's die spelen in Nieuw-West. Thema's die aan bod zijn gekomen zijn o.a. de lockdown, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma's worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om ook de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.