Dank u wel voor uw interesse in Talkshow Nieuw-West. Dit programma is helaas komen te vervallen. Hou onze website in de gaten voor aankomende programma’s.

Deze editie van Talkshow Nieuw-West staat in het teken van doneren van geld en spullen. Deze keer naar aanleiding van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Duizenden mensen zijn getroffen door deze ramp en hulp in dringend nodig. Hoe werkt doneren precies? Hoe komen de spullen in de getroffen gebieden? Wat gebeurt er met geld donaties? In deze talkshow gaan we in gesprek met individuen en organisaties om inzicht te krijgen.

In onze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema’s die spelen in Nieuw-West. Thema’s die aan bod zijn gekomen zijn o.a. geld & schulden, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma’s worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.

Met in dit programma
Ahmet Basaran
Vrijwilliger IHH Nederland
Youssef Chraqi
Projectleider Jongereninformatiepunt Nieuw-West
Jij
Meld je aan via de RESERVEER knop bovenaan de pagina!
Mediapartner
ProgrammareeksTalkshow Nieuw-West

In deze maandelijkse talkshow praten we met bewoners en anderen over actuele thema's die spelen in Nieuw-West. Thema's die aan bod zijn gekomen zijn o.a. de lockdown, lachgas-gebruik en groenbeleving. Deze programma's worden met partners uit de wijk gemaakt en zijn bedoeld om ook de vaak ongehoorde stemmen uit de buurt een podium te geven.