Deze avond zoomen we in op Geuzenveld tijdens de opening van de fotoexpositie van Catharina Gerritsen, waar 15 mensen gefotografeerd zijn op de plekken die belangrijk voor hen zijn, zoals (sport)verenigingen en buurthuizen. Het project zet de bewoners die samen de wijk maken centraal en laat de plekken zien die van belang zijn. Samen vormen deze individuele verhalen een groter verhaal over Geuzenveld en tonen het huidige gezicht van een wijk in een snel veranderend stadsdeel.

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.
Planning programma
18.00 – 19.00 Inloop
19.00 – 20.00 Livestream
20.00 – 21.00 Uitloop en borrel

Er komen mensen die geportretteerd zijn spreken over hun activiteiten in de buurt. Uzma is 1 van de vrijwilligers bij Buurtwerkkamer Geuzennest en organiseert hier o.a. activiteiten voor een gezonde levensstijl voor dames uit de buurt, zoals ochtendwandelingen. Chaimae is bekend in de buurt om haar straatvoetbal talenten. Ze geeft panna shows, clinics en organiseert voetbaltoernooien voor jongeren uit de buurt, zoals bij Stichting DOCK in Geuzenveld. Hans komt iets vertellen over Stichting De Brug, een multicultureel ontmoetingscentrum voor voornamelijk ouderen wat in 1983 is opgericht. Abdelhafid van Stichting Marhaba doet veel in de buurt, maar richt zich vooral op ouderen, zoals met computerlessen.

© Catharina Gerritsen

© Catharina Gerritsen

Dit project is mogelijk gemaakt door een bijdrage van het AFK.

Dit programma gaat over