Is het onderwijs eenvoudig te verbeteren? Wil jij als leraar nog meer bereiken met je leerlingen? Wil je je eigen lespraktijk verder versterken? In deze EduCAUTION Special lanceren we de website Doorloopjes.nl die handvatten geeft om meer te bereiken met evidence informed handelen binnen het onderwijs. Het boek Doorloopjes is al ontzettend populair, maar de website biedt onder andere video’s die docenten op weg kunnen helpen.

Doorloopjes.nl biedt jou een toegankelijke en praktische manier om evidence informed handelen toe te passen in je klas. Met Doorloopjes kun je samen met je collega’s aan de slag met jullie lespraktijk en verhoog je de kwaliteit van je onderwijs. Juist in deze tijd is het, nog meer dan anders, belangrijk om je onderwijs van hoge kwaliteit te laten zijn en te laten aansluiten bij wat jouw leerlingen nu zo hard nodig hebben. Tijdens de lancering laten docenten Doorloopjes zien.

Wil je meepraten met het programma? Dat kan via deze link

Mocht de Zoom vol zitten, volg het programma dan hier.

Workshops:

ProgrammareeksEduCAUTION

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Wekelijks nodigen Yasin en Emin verschillende experts in het onderwijsveld uit om in gesprek te gaan over alle uitdagingen die voor ons liggen.