In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Met verschillende experts uit het onderwijsveld gaan Emin & Yasin in gesprek over alle uitdagingen die voor ons liggen. Na 1,5 jaar corona zijn de scholen weer geopend en worden de achterstanden die door het sluiten van de scholen zijn ontstaan steeds duidelijker. Veel scholen willen deze achterstanden zo snel mogelijk inhalen en focussen dit jaar nog meer op taal & rekenen, maar is dit wel de juiste manier? Moeten we niet juist op een andere manier gaan kijken hoe we taal & rekenen aanbieden op de scholen?

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.
ProgrammareeksEduCAUTION

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Wekelijks nodigen Yasin en Emin verschillende experts in het onderwijsveld uit om in gesprek te gaan over alle uitdagingen die voor ons liggen.