In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen – Yasin Yaylali en Emin Kececi – wekelijks experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over de staat van het onderwijs. Deze week duiken we dieper in een stichting met Dromen: Stichting Tannet. Bestuurders, wetenschappers en senior professionals met een bi-culturele achtergrond schuiven aan tafel aan om het te hebben over de belangrijke thema’s die het verschil moeten maken in onze samenleving.

Stichting TANNET levert haar maatschappelijke bijdrage aan de Nederlandse samenleving door een paradigma shift te creëren. Hoe kunnen wij bijdragen aan de ontwikkeling van een inclusieve samenleving, waarin op volwaardige en gelijkwaardige wijze kan worden geparticipeerd door Nederlanders van verschillende afkomst. Hoe kunnen wij segregatie in het onderwijs tegengaan? Waar kunnen wij juiste rolmodellen vinden? Hoe kunnen wij diversiteit en emancipatie bevorderen?

Dit programma gaat over
In samenwerking met
ProgrammareeksEduCAUTION

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Wekelijks nodigen Yasin en Emin verschillende experts in het onderwijsveld uit om in gesprek te gaan over alle uitdagingen die voor ons liggen.