In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen – Yasin Yaylali en Emin Kececi – wekelijks experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over de staat van het onderwijs. Schoolbestuurders, docenten en inspiratoren schuiven aan tafel aan om het te hebben over de belangrijke thema’s die spelen in ons onderwijssysteem. Deze week duiken we dieper in het vinden van een stage. Het werd de afgelopen jaren al steeds moeilijker om een goede plek te vinden, maar door corona wordt het bijna onmogelijk. Ook is uit onderzoek gebleken dat mbo-studenten met een migratie achtergrond nog moeilijker een plek vinden. Deze week gaan we hierover in gesprek met studenten, onderzoekers, en begeleiders.

Pakhuis de Zwijger zendt dagelijks online programma's uit via de LIVECAST. Meepraten kan via de Zoom link in je reserveringsmail.
Met in dit programma onder anderen
Yasin Yaylali
Docent, Content creator en vlogger als 'Meester Yasin'
Emin Kececi
Leerkracht, Meesters met Dromen, lid Nieuw Amsterdam Raad
Marc van der Meer
Bijzonder hoogleraar onderwijsarbeidsmarkt- de arbeidsmarkt van het onderwijs
Wycke Dekker
Student Media College
ProgrammareeksEduCAUTION

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Wekelijks nodigen Yasin en Emin verschillende experts in het onderwijsveld uit om in gesprek te gaan over alle uitdagingen die voor ons liggen.