In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi wekelijks experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over de staat van het onderwijs. Deze week hebben we het over de wetenschap. Op scholen heeft dit vele vormen. Docenten die evidence-informed werken, begrijpen wanneer wat en waar werkt in de klas. Maar, hoe kun je als docenten goed onderbouwde keuzes maken als je lesgeeft? Waar kan de leraar terecht als het gaat om de verbetering van zijn onderwijs? Hoe kan de wetenschap ons helpen het onderwijs voor onze leerlingen te verbeteren?

Dit programma kun je weer fysiek bezoeken in onze zaal. Gebruik de reserveerknop om je plekje veilig te stellen. Wij werken met de CoronaCheck-app voor toegang.
ProgrammareeksEduCAUTION

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Wekelijks nodigen Yasin en Emin verschillende experts in het onderwijsveld uit om in gesprek te gaan over alle uitdagingen die voor ons liggen.