Filmvertoning van de documentaire “Full Circle” over overproductie, overconsumptie en textielafval en wat we daaraan kunnen doen en nagesprek met filmmaker Chanel Trapman en pioniers Thami Schweichler (Makers Unite) en Monique Drent (The Swapshop).

Let op: als je reserveert voor dit onderdeel, reserveer je voor het overkoepelende programma van het Cirular Textile Festival. Met jouw aanmelding ben je welkom bij alle onderdelen van het festival.

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.
Dit programma is ontwikkeld door
Partners
ProgrammareeksReflow

Laat je textiel niet in rook op gaan! Per jaar belanden miljoenen kilo’s textiel in de prullenbak en worden verbrand. Help mee dit te stoppen en alle waarde uit textiel te halen. Van kleding tot schoenen en van handdoeken tot beddengoed en gordijnen. Koop minder nieuw, ruil, verkoop of geef weg, repareer en recycle. Partners van het Amsterdam Textiel Reflow project zijn; gemeente Amsterdam, Pakhuis de Zwijger, Metabolic, BMA-Techne en Waag. Gesubsidieerd EU horizon 2020.