Hoe versterken we de digitale veiligheid van burgers en bedrijven? Dit onderwerp is zo complex dat we het allang niet meer alleen kunnen oplossen, samenwerking en kennisdelen tussen producenten, aanbieders, overheid en eindgebruikers is daarom essentieel. Maar wat is nodig om al deze partijen effectief te laten samenwerken? Hoe beschermen we onze digitale wereld voor de huidige én toekomstige cyber dreigingen? Daarover gaan we in gesprek met Amsterdamse en landelijke experts.

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.

Het eerste uur van dit programma zal via livecast worden uitgezonden, het laatste half uur gaan we zonder camera’s in gesprek met de zaal.

We beginnen met een gesprek over de noodzaak voor meer samenwerking voor digitale veiligheid. Hoe kunnen we ons weerbaarder maken voor online criminaliteit en wat gaat nu fout als we niet samenwerken.

Daarna kijken we naar verschillende sectoren, hoe speelt dit voor ondernemers, burgers en maatschappelijke ondernemingen en zien zij brood in betere samenwerking voor meer online veiligheid. Wat gaat dit voor hun werk betekenen.

Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Servaz van Berkum
Programmamaker