Een jaar na het opleggen van de Russische sancties, is het tijd om de balans op te maken. Hebben we een beeld gekregen waar het Russische geld zit? Heeft dat tot maatregelen geleid en wat is daarvan het effect geweest? Naar aanleiding van deze vragen probeert Follow the Money met experts op verschillende gebieden het effect op nationaal en internationaal niveau in beeld te brengen. We nodigen je uit om je te mengen in het gesprek tussen Follow the Money, sanctie-experts en Rusland-kenners!

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.
Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Frederique de Jong
Presentator
ProgrammareeksFollow the Money

Follow the Money is een journalistieke beweging met een glashelder doel: waarheidsvinding in dienst van de samenleving. Zij doen onderzoek naar mensen, systemen en organisaties die zich (financieel-economisch) misdragen en daarmee mogelijk schade aanrichten aan groepen in de samenleving. "Follow the Money" is daarbij het redactionele Leitmotiv. Want of het nu om de zorg, de financiële wereld, de politiek of het onderwijs gaat; als je het geldspoor volgt dan ontdek je de waarheid.