Bereid je voor op een inspirerend lerarencafé, waar we de eer hebben om de gerenommeerde professor en onderwijspsycholoog Paul Kirschner te mogen verwelkomen! Dit programma is dé gelegenheid om diepgaande inzichten en best practices op het gebied van onderwijs en leren te ontdekken.

Dit programma is enkel fysiek te bezoeken in onze zaal. Het programma is wel later online terug te kijken via dezwijger.nl/terugkijken of via ons YouTube-kanaal.
Programma
19:00 | Inloop & ontmoetingsmoment met muziek van DJ DansPeter

Leraren en andere geïnteresseerden ontmoeten elkaar en gaan met elkaar in gesprek onder het genot van een hapje en een drankje. Verder hebben we tijdens de inloop, naast hele leuke gesprekken, ook kekke deuntjes en beats van niemand minder dan DJ DansPeter (Pim Sonnenberg)!

20:00 uur | Aanvang programma
Ronde 1: Wie is Paul Kirschner?

Een persoonlijk diepte-interview met Paul Kirschner door de jaren heen.

Ronde 2: Korte lezingen van Paul Kirschner

Emeritus Professor Paul Kirschner geeft twee korte lezingen over expliciete instructie en cognitieve belastingtheorie.

Ronde 3: Panelgesprek

Tijdens dit panel gaan we in gesprek aan de hand van een een aantal stellingen. Met Inge de Wolf, Pedro De Bruyckere, Tim Surma, Anna Bosman en Eva Naaijkens.

22.00 | Borrel & boekverkoop

We zetten het gesprek voort in het café onder het genot van een drankje. Er is daar ook gelegenheid om het boek van Paul Kirschner te kopen en te laten signeren.

ProgrammareeksEduCAUTION

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs. Wekelijks nodigen Yasin en Emin verschillende experts in het onderwijsveld uit om in gesprek te gaan over alle uitdagingen die voor ons liggen.