Wat is jouw verhaal? Vertel het op onze maandelijkse verhalenavond (élke laatste donderdag van de maand) of leun achterover en laat je meeslepen door de verhalen van anderen. Deze avond is voor jou als je nieuwsgierig bent naar andermans verhalen, als je de kunst van het vertellen wilt leren of als je staat te popelen om zelf je verhaal te delen.

De host van de avond: Manu van Kersbergen
Manu van Kersbergen is schrijver, performer en uitgever. Met zijn album DE VLOEK OP DE OVERVLOED brak hij landelijk door als woordkunstenaar. Met muziek, spoken word en andere vormen van taalkundige voordrachten besteeg hij vele podia in Nederland en België. Tevens doceert hij op ArtEZ-Conservatorium en wordt hij met regelmaat benaderd voor het geven van masterclasses op het gebied van creatief schrijven en presenteren. Manu is oprichter van UITGEVERIJ RORSCHACH, maker van het programma SPOKEN WORD SESSIES en tourde onlangs met zijn voorstelling DE HERONTDEKKING VAN DE HEMEL met muziekcollectief .multibeat door het land. De ambitie is om de voorstelling door te ontwikkelen en weer naar het podium te brengen.

Spoken Word artiest: Ummi
Ummi is danser en maker, met een liefde voor schrijven. Al van jongs af aan is ze graag met woorden bezig en sinds afgelopen jaar is dit zich steeds meer gaan vertalen in haar werk als spoken word artiest. In al haar werk; in haar teksten, in dans en beweging, maar ook in haar persoonlijke leven, richt Ummi zich op het creëren van verbinding en het bevragen van de onuitgesproken norm. Altijd geïnspireerd en beginnend vanuit het lichamelijke, hoopt ze een nieuw perspectief te prikkelen bij de luisteraar.

Verhalenverteller: Cat
Cat de Win is een gevoelige verhalenverteller. Ze houdt van schilderen met woorden om zo het publiek aan de hand te nemen en samen haar teksten binnen te wandelen. Ga je mee een blokje om?

Dichter en Spoken Word artiest: Djé-rimo
Djé-rimo is een dichter en spokenword artiest. Zijn woorden gaan veelal over generationele trauma, inheems zijn en zijn Molukse roots. Hij deelt zijn gedichten via instagram en is momenteel bezig met een dichtbundel.

Spoken Word artiest en maker van deze avond: Samia Anaïs
Samia Anaïs (1990) is creatief schrijfster en Spoken word artiest/Storyteller. Ze is gedreven om in haar werk licht te schijnen op de kwetsbaarheid van mens zijn. Ze schrijft o.a. over mentale gezondheid, over het vormen en verstevigen van je eigen identiteit en over alle emoties die de revue passeren tijdens een mensenleven.

ProgrammareeksVerhalen uit Nieuw-West

Wat is jouw verhaal? Vertel het op onze maandelijkse verhalenavond of leun achterover en laat je meeslepen door de verhalen van anderen! Deze avond is voor jou als je nieuwsgierig bent naar andermans verhalen, als je de kunst van het vertellen wilt leren, of als je staat te popelen om zelf je verhaal te delen.