Chidi Onwuka en Fouad Lakbir zijn vertellers. In dit programma zullen we verhalen vertellen uit de Kolenkit. Want in de afgelopen jaren zijn er hier de nodige veranderingen geweest. Het zijn verhalen over angst, over samenleven en over dromen. Muzikale begeleiding van de avond zal er zijn door Azubike Onwuka.

Heb jij de behoefte om ook een verhaal te delen? Deel jouw verhaal dan met ons via [email protected]. Want ook in tijden van de coronacrisis, is het goed om de tijd te nemen voor elkaar en om de verbinding op te zoeken.

ProgrammareeksVerhalen op Vrijdag

In Verhalen op Vrijdag brengen we je elke vrijdagavond om 20.30 uur de mooiste verhalen uit de stad. Organisaties die verhalen delen zijn hun vaste bijeenkomsten kwijt. Zij zijn verbonden door de ‘urge’ om verhalen te blijven delen. Helemaal in tijden van physical distance. Daarom nodigt Pakhuis de Zwijger deze storytellers uit om hun verhalen te delen via onze LIVECAST. Zo kunnen we iedere vrijdagavond vanuit onze eigen huiskamer luisteren en meepraten met verhalen uit de stad. Dit doen we niet alleen, maar samen met onder andere Verhalen uit Nieuw-West, Lost Project, Het Lief Dagboek en Late Night Talks van Alkebulan.