Het onderwijs staat onder druk. We hebben niet alleen te maken met dalende leerprestaties, maar er zijn ook zorgen over het welbevinden van leerlingen en leraren. Het Lerarencollectief deelt 15 tutorials rondom welbevinden waarin experts uit onderzoek en praktijk vertellen over effectieve interventies voor in jouw klas of in jouw team op school. Op deze Avond van de Leraar komen wij bij elkaar om hierover in gesprek te gaan met elkaar. Wat betekent welbevinden voor jou? Wat kan jij doen in jouw klas, in jouw school? Wat kunnen we van elkaar en met elkaar leren? Wat wil jij weten van deze experts?

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.

Sharon Martens en Harm Tiggelaar nemen jou deze avond mee in het hoe en wat van de Kenniscommunity NP Onderwijs. De tutorials van het Lerarencollectief worden gelanceerd, en daarnaast is er vooral ruimte voor gesprek tussen de experts en leraren over welbevinden in de klas en in de school. Praat ook mee en deel jouw kennis en ervaringen!

Dit programma gaat over
Dit programma is ontwikkeld door