LET OP! In de ticketbevestiging stond helaas nog een locatie wijziging genoemd. Die was voor de editie van 10 juni bedoeld. Vanavond vindt het programma gewoon weer plaats bij ons in Pakhuis de Zwijger.

 

Late Night Talks is dé meest inclusieve bi-weekly talkshow over al je favoriete onderwerpen met de leukste gasten. We bespreken actualiteiten en praten over muziek, kunst, mode, racisme, politiek, liefde en nog veel meer. Altijd een avond vol edutainment. Educatief, met een vleugje entertainment. Wie een avond bij Late Night Talks is geweest, weet dat het er soms explosief aan toe kan gaan. We starten de avond met een overzicht van alle recente gebeurtenissen en gaan daarna in gesprek met tafelgasten waar we tussendoor ook een spel mee spelen. Muziek mag natuurlijk ook niet ontbreken, we sluiten de show altijd af met een live optreden. Gewoon omdat het kan én gezellig is!

LET OP! In de ticketbevestiging stond helaas nog een locatie wijziging genoemd. Die was voor de editie van 10 juni bedoeld. Vanavond vindt het programma gewoon weer plaats bij ons in Pakhuis de Zwijger.

Deze vrijdag vindt de allerlaatste aflevering van dit seizoen Late Night Talks alweer plaats! We sluiten het seizoen in stijl af met presentatrice Charisa Chotoe, haar mooiste momenten van de afgelopen reeks, een wel heel bijzondere gast waarmee ze 1-op-1 de diepte in gaat en een open tafelgesprek over armoede in Nederland.

Met een tafel vol (ervarings)deskundigen gaat Charisa het hebben over hoe het is om arm te zijn in een welvarend land, verschillende vormen van armoede, sociale uitbuiting, schaamte, inflatie, onze vaste lasten die steeds lastiger te bekostigen worden, hoe bijzonder het tegenwoordig is om een (betaalbaar) dak boven je hoofd te hebben en de vraag: heb je in Nederland inderdaad altijd kansen?

Vanessa Umboh komt op voor de 40.000 kinderen in Rotterdam die in armoede leven. Met haar stichting Stem zonder Gezicht zet ze grootschalige armoede op de politieke agenda en organiseert ze activiteiten.

Gemeenteraadslid Sophie Heesen (PvdA) stelde in Gouda menstruatie-armoede aan de orde. Want er zijn volgens haar meisjes en jonge vrouwen die niet genoeg geld hebben om bijvoorbeeld maandverband te kopen.

Nasrien Nasibdar (45) leeft al 23 jaar in armoede. Samen met haar vier kinderen leeft ze in een klein appartement in de Rotterdamse wijk Delfshaven.

Marjorie Malbons is armoedeverzachter schuldenaanpakker en stemgever van armoedeverandering.

 

Verder gaan we één-op-één in gesprek met Nathan Kofi om te praten over de origin van house en techno muziek. Naar aanleiding van de nieuwe albums van Beyonce en Drake is dit onderwerp gesprek van de dag.

Met Nella Ngingo gaan we in gesprek over haar recent opgestarte project tegen huiselijk geweld en fysiek of seksueel geweld naar kinderen en meisjes/vrouwen genaamd Kalibu Community

Uiteraard sluiten we de boel af met een uitgebreide Q&A dus als er iemand bij moet zijn, dan ben jij het wel!

Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Charisa Chotoe
Presentator & verslaggever
ProgrammareeksAlkebulan Late Night Talks

Welkom bij je favoriete talkshow!