Late Night Talks is dé meest inclusieve bi-weekly talkshow over al je favoriete onderwerpen met de leukste gasten. We bespreken actualiteiten en praten over muziek, kunst, mode, racisme, politiek, liefde en nog veel meer. Altijd een avond vol edutainment. Educatief, met een vleugje entertainment. Wie een avond bij Late Night Talks is geweest, weet dat het er soms explosief aan toe kan gaan. We starten de avond met een overzicht van alle recente gebeurtenissen en gaan daarna in gesprek met tafelgasten waar we tussendoor ook een spel mee spelen. Muziek mag natuurlijk ook niet ontbreken, we sluiten de show altijd af met een live optreden. Gewoon omdat het kan én gezellig is!

Awura presenteert haar laatste Late Night Talks van dit seizoen! En om de zomer even goed in te luiden nodigt ze twee van haar favoriete, vrouwelijke makers uit om te praten over het huidige klimaat voor vrouwen van kleur in de media en cultuur.

Daarnaast duiken we de diepte in met een tafel vol (ervarings)deskundigen om het eens stevig te hebben over menstruatiepijn in al haar vormen. Denk aan: PCOS, PMS, endometriose, krampen, rugpijn en vooral hoe je daarmee dealt binnen je relaties, op de werkvloer en in de maatschappij. Want laten we eerlijk zijn: als mannen zouden menstrueren, zouden we dan alsnog op deze manier met dit maandelijkse gedoe omgaan?

Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Awura Abena
Oprichter Creative Women Collective
ProgrammareeksAlkebulan Late Night Talks

Welkom bij je favoriete talkshow!