Let op! Locatie wijziging: dit programma vindt plaats in Felix Meritis. Adres: Keizersgracht 324, Amsterdam.

 

Late Night Talks is dé meest inclusieve bi-weekly talkshow over al je favoriete onderwerpen met de leukste gasten. We bespreken actualiteiten en praten over muziek, kunst, mode, racisme, politiek, liefde en nog veel meer. Altijd een avond vol edutainment. Educatief, met een vleugje entertainment. Wie een avond bij Late Night Talks is geweest, weet dat het er soms explosief aan toe kan gaan. We starten de avond met een overzicht van alle recente gebeurtenissen en gaan daarna in gesprek met tafelgasten waar we tussendoor ook een spel mee spelen. Muziek mag natuurlijk ook niet ontbreken, we sluiten de show altijd af met een live optreden. Gewoon omdat het kan én gezellig is!

Voor deze editie van Late Night Talks hebben we een blik aan topgasten voor je opengetrokken. Awura heeft haar handen vol aan de leukste mensen deze vrijdag. We beginnen met internet-sensatie Lotte van Eijk die ons meer vertelt (en laat zien!) over haar mega size-inclusive kledinglijn House of Lovaeij. Ook schuift Sheila Chitanie van Kabra Care bij ons aan om meer te vertellen over haar ‘holistic health paradise’ voor en door Black, Indigineous en Asian mensen. Of zoals ze zelf zegt: geen plek voor cis hetero mannen, absoluut wél een plek die gedreven is door sociale rechtvaardigheid.

Daarna duiken we face down de diepte in met sexpert Taneesha Sijmons van The Multifacetedwomxn, schrijver Milou Deelen van het boek ‘Hoe doen we het?’ en activiste Jeanette Chedda. We praten we met hen over het vrouwelijk orgasme en dan vooral over de orgasmekloof. Hoezo zijn er nog steeds zoveel vrouwen die – samen of alleen – nooit klaarkomen. En is dat eigenlijk erg? Of is klaarkomen overrated? Of kan je dat pas zeggen als je het hebt ervaren? Hoe makkelijk kom jij eigenlijk klaar?

Ook zangeres Jo Sarah doet een duit in het zakje en zorgt voor de muzikale omlijsting o.a. met haar nummer Juicy – dat letterlijk over de orgasmekloof gaat.

Zo, ben je al om? Wil je al tijden naar een van deze boeiende gasten komen luisteren? Heb je vragen over één van de onderwerpen? Een hele sterke mening? Of gewoon zin in een goeie vrijdagavond invulling? We got you!

Dit programma is ontwikkeld door
In samenwerking met
ProgrammareeksAlkebulan Late Night Talks

Welkom bij je favoriete talkshow!