Late Night Talks is dé meest inclusieve talkshow over al je favoriete onderwerpen met de leukste gasten. We bespreken actualiteiten en praten over muziek, kunst, mode, racisme, politiek, liefde en nog veel meer. Altijd een avond vol edutainment. Educatief, met een vleugje entertainment. Wie een avond bij Late Night Talks is geweest, weet dat het er soms explosief aan toe kan gaan. We starten de avond met een overzicht van alle recente gebeurtenissen en gaan daarna in gesprek met tafelgasten waar we tussendoor ook een spel mee spelen. Muziek mag natuurlijk ook niet ontbreken, we sluiten de show altijd af met een live optreden met na afloop van de show een bar take over beneden bij de bar (mits corona het toelaat natuurlijk). Gewoon omdat het kan én gezellig is!

Bij deze speciale editie staat de liefde centraal met het Amsterdamse Liefdesspel.

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen. Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering.
Met in dit programma onder anderen

Voor deze speciale (ahum, commerciele) liefdesdag wijken we een beetje af van onze standaard! De hele episode draait namelijk alleen om FUN & GAMES. We spelen gekke, leuke, gênante, gezellige spellen met onze gasten en we betrekken het publiek hier ook spontaan bij! Don’t worry, je zal niet op een awkward date eindigen! Valentijn is niet alleen leuk voor koppels, maar vooral ook leuk voor iedereen die lol wil hebben en liefde voor elkaar heeft. Dus.. Are you ready to have some fun?

In samenwerking met
De moderator van dit programma is
Dija Kabba
Moderator en podcastmaker
Mediapartner
ProgrammareeksLiefde en de Stad

In Pakhuis de Zwijger vieren we de liefde!