Beste bezoekers,

Vrijdag 12 november heeft het kabinet bij de persconferentie nieuwe Corona-maatregelen aangekondigd. Voor ons heeft dit minimale consequenties.

Voor de culturele sector, en dus ook voor Pakhuis de Zwijger, geldt dat wij onze activiteiten ongewijzigd kunnen voortzetten. Na het scannen van de Coronacheck QR-code bij de entree, kunnen onze bezoekers alle programma’s blijven bezoeken. Voorafgaand aan de avond-programma’s, kan ook in ons café-restaurant gegeten of gedronken worden tot 20.00 uur.

We vragen iedereen om bij binnenkomst de handen te reinigen en om overal zoveel mogelijk gepaste afstand te bewaren.

Wij ontvangen jullie graag komende week weer!

Team Pakhuis de Zwijger

Wat is een Corona Toegangsbewijs?

Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Het Corona Toegangsbewijs kun je als volgt verkrijgen:

  • TESTBEWIJS – Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Via https://www.testenvoortoegang.org/ maak je een afspraak voor een coronatest bij een aangesloten testlocatie in je buurt.
  • VACCINATIEBEWIJS – Bewijs van een volledige coronavaccinatie met een vaccin dat door het EMA is goedgekeurd. Vanaf 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.
  • HERSTELBEWIJS – Een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Op de site van de Rijksoverheid kun je terecht voor de stappen die je dient te ondernemen om van je test-, vaccinatie- of herstelbewijs een geldig Coronatoegangsbewijs te maken in de vorm van een QR-code, zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen.

 

Samengesteld door
Fenno Verdaasdonk
Hoofd Marketing en Communicatie