Heimelijke programmamakers, creatievelingen, organisaties en activisten opgelet: we roepen jullie op je ideeën met ons te delen! Graag bieden we het podium van Pakhuis de Zwijger aan het beste programma-idee. Alle onderwerpen rondom emancipatie en gendergelijkheid zijn in principe welkom; wees creatief en denk na over hét thema dat wat jou betreft publiekelijk besproken moet worden.

Hoe werkt het?

  1. Stuur je programma-idee via deze typeform vóór dinsdag 1 maart in. Je mag je aanmelden als individu, als groep of als organisatie. Wees duidelijk en bondig in je aanmelding.
  2. Wij selecteren de vijf beste ideeën en laten uiterlijk woensdag 2 maart weten van wie deze ideeën zijn.
  3. Op 8 maart krijgen deze vijf kandidaten elk 4 minuten de tijd om hun programma te pitchen vanaf een traditionele zeepkist; in de Grote Zaal van Pakhuis de Zwijger, voor een live publiek en de jury.
  4. Samen met het publiek kiest onze jury de creatiefste pitch en dus het beste programma-plan.
  5. De prijs? Een programma op het podium en in de agenda van Pakhuis de Zwijger met programmatische en productionele hulp van onze programmamakers!

De professionele jury bestaat uit Jannet Vaessen (directeur WOMEN Inc.), Kaouthar Darmoni (Directeur Atria) en Mariah Mansvelt Beck (Oprichter en directeur van Yoni Care).

Meld hier je idee aan!

Meer informatie en aanmelden voor het programma FemTopia kan hier.