Wij zijn zeer verheugd dat onze deuren alweer een tijdje open zijn voor publiek en we jullie eindelijk weer in grote getale mogen ontvangen in Pakhuis de Zwijger. Met het vervallen van de maatregelen veranderen er ook een aantal dingen voor ons. Hieronder leggen we uit wat dat betekent voor jou als bezoeker van Pakhuis de Zwijger.

Als ontmoetingsplek en praathuis in één, faciliteren wij de dialoog en vinden wij de ontmoeting belangrijk. Dit hebben we de afgelopen twee jaar veelal online gedaan: op die manier konden we het gesprek met jullie blijven voeren. Maar nu onze deuren weer open zijn merken we dat de behoefte aan fysiek contact en het deelnemen aan het gesprek in de zaal groter is geworden.

Daarom richten we ons weer meer op jullie deelname in de zaal. Als je onze programma’s live wilt meemaken moet je vanaf maandag 18 april weer fysiek naar Pakhuis de Zwijger komen. We stoppen na twee jaar met live uitzenden, maar alle programma’s zijn een dag later wel via onze website of ons YouTube-kanaal terug te kijken.

Er zijn uitzonderingen, zoals onze ‘Designing Cities For All‘ programmareeks, die wel live online te volgen blijven. In dit geval communiceren we dat duidelijk op de programmapagina en kun je tijdens het reserveren kiezen voor een online reservering of een fysieke plek in de zaal.

Mocht je hier vragen over hebben, neem contact met ons op via [email protected]. Wij helpen je graag verder!

Samengesteld door
Dit artikel gaat over