Deze week start Pakhuis de Zwijger weer met de eerste programma’s van het seizoen 2022 – 2023. Dat betekent ook dat ons café-restaurant weer open is voor bezoekers!

’s Middags bieden wij een frisse lunch aan met uitzicht op het IJ en ’s avonds kan je vooraf aan onze avondprogrammering kiezen uit een diner menu die wekelijks afwisselt. Na een bezoek aan één van onze programma’s kan je uiteraard weer afdalen naar het café voor een drankje en een inspirerend gesprek over wat je net in het programma te weten bent gekomen.

Mocht je nou een biertje bestellen in ons café wat van de Bird Brewery afkomstig is dan draag je ook nog eens bij aan een groenere wereld! Met de actie Groene Nesten wordt er een boom geplant voor elke liter bier die wij schenken. Zo willen de brouwers bij Bird Brewery impact maken op de manier waarop ze omgaan met de natuur. En daar doen wij natuurlijk graag aan mee!

Verder zijn onze menu’s samengesteld door onze chef-koks. Zij gebruiken hiervoor seizoensgroenten en lokale producten! De menu’s verschillen per week, dus je kan telkens genieten van de nieuwste creaties. Vind hier de lekkernijen van deze week.

Daarnaast vinden er regelmatig roulerende exposities plaats in ons café-restaurant. Dit kan een nieuw foto- of kunstprojecten dat een plek krijgt aan de muren van ons café. Momenteel hangen er de werken van Catharina Gerritsen en haar project ‘Gezichten van Geuzenveld’. Dit foto-project toont 15 mensen die gefotografeerd zijn in Geuzenveld op plekken die belangrijk voor hen zijn. Het project zet de bewoners die samen de wijk maken centraal en laat de plekken zien die van belang zijn. Samen vormen deze individuele verhalen een groter verhaal over een wijk in een snel veranderend stadsdeel.

Heb je honger gekregen of ben je nieuwsgierig naar de expositie van Catharina Gerritsen? Kom dan snel een keertje langs in ons café-restaurant! Wij zijn geopend ma t/m vrij van 9u-00u.

Reserveer een tafel via [email protected] of bel naar: 020 788 44 33.