Van maandag 6 t/m vrijdag 10 september gaat de nieuwe voorstelling Robin van Nieuwe Helden onder regie van Lucas de Man in première in Pakhuis de Zwijger.
Een week lang iedere avond een voorstelling en een nagesprek met speciale gasten. Voorafgaand aan de voorstelling kan er een dagmaaltijd in het café-restaurant worden gegeten.
‘Robin’ is een voorstelling over de toekomst van werk. Wereldwijd kampen bedrijven nog altijd met gigantische uitvalcijfers onder werknemers. De COVID-19 pandemie heeft deze werkcrisis alleen maar verder op scherp gezet. Het is daarom tijd voor een wereldwijd functioneringsgesprek. Want hoe zet je de mens nu werkelijk centraal en zorgen we gezamenlijk voor een toekomst van inclusief en holistisch ondernemen?
In de voorstelling kijken we op basis van uitgebreid onderzoek naar de toekomst van werk en ‘employee happiness’. Welke methodes worden op dit moment gebruikt of uitgeprobeerd? Wat werkt daarvan wel en niet? Hoe kunnen we verregaande technologische mogelijkheden inzetten om steeds meer maatwerk te leveren en werknemers in hun kracht te zetten? En hoe ver zijn we eigenlijk bereid te gaan voor winstoptimalisatie?
Bekijk hier de teaser en koop je kaarten.
Samengesteld door
Fenno Verdaasdonk
Hoofd Marketing en Communicatie