In EduCAUTION nodigen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs of geven ze inspiratie voor het onderwijs. In deze aflevering ontvangen de Meesters met Dromen Funda Mujde, een veelzijdige cabaretière, actrice, columniste en presentatrice.

In deze videocast hoor je wat voor een powervrouw Funda Mujde is. Zij besloot haar beperking met enorme levenskracht te lijf te gaan en fietste in 89 dagen 3800 kilometer met een handbike van Amsterdam naar Istanbul. Deze waanzinnige sportieve prestatie was een van de aanleidingen om een tweede boek te schrijven, ‘Niemand vraagt meer waar ik vandaan kom’, welke succesvol werd ontvangen.

VOORUITBLIK

LIVECAST EduCAUTION #11 – zij-instromers: probleem of zegen voor het onderwijs?

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over de staat van het onderwijs. Werken in het onderwijs is werken aan de generatie van de toekomst, toch is er nog steeds een lerarentekort. Meer zij-instromers, mensen die zich willen laten omscholen tot docent, is hier een van de genoemde oplossingen voor. Helpt de crisis bij een herwaardering van het vak?

Op woensdag 12 juni vanaf 18.30 uur gaan we hierover live in gesprek met docenten met dromen en bijzondere verhalen. Klik hier voor meer informatie en om je online plekje te reserveren!

Samengesteld door
Lisa Vlug
Programmamaker onderwijs
Dit artikel gaat over