In EduCAUTION nodigen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs of geven ze inspiratie voor het onderwijs. In deze aflevering ontvangen de Meesters met Dromen Gideon Beeftink, oprichter van Moeiteloos Leren. Hier helpt hij directies van scholen, docenten, begeleiders, ouders en leerlingen met zijn arsenaal aan gereedschappen.

Ze hebben het over de tools die nodig zijn om het beste bij iemand naar boven te halen. Als je weet waar je van gemaakt bent en wat je deze wereld komt brengen, heb je ook de mogelijkheid om er wat mooiers van te maken. Alleen als een leerling dit weet kan hij doelgericht en gemotiveerd werken. We hebben allerlei gereedschappen voor leerlingen, ouders, docenten en begeleiders ontwikkeld om de groei op school zo soepel mogelijk te laten verlopen. Allemaal met het doel om het beste uit een leerling te halen en ze een krachtige ‘Why’ te geven.

“He who has a why to live for can bear almost any how. ”
– Nietzsche

VOORUITBLIK

LIVECAST EduCAUTION #10 – Meesters en juffen met dromen

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over de staat van het onderwijs. Deze week gaan we in gesprek met de meesters en juffen die voor de klas staan. Het schooljaar is bijna voorbij, de zomervakantie komt weer in het zicht. Hoe kijken zij terug op het schooljaar 2019/2020?

Op woensdag 3 juni vanaf 18.30 uur gaan we hierover live in gesprek met docenten met dromen en bijzondere verhalen. Klik hier voor meer informatie en om je online plekje te reserveren!

Samengesteld door
Lisa Vlug
Programmamaker onderwijs
Dit artikel gaat over