In EduCAUTION nodigen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs of geven ze inspiratie voor het onderwijs. In deze aflevering ontvangen de Meesters met Dromen met Alkan Çöklü, acteur, Youtuber en regisseur met grootse plannen.

Hij is vooral bekend van zijn rol in Goede Tijden Slechte Tijden. In een gesprek hebben wij het over kansen van acteurs, typecasting en wat hij heeft meegemaakt om zijn dromen waar te maken. In een openhartig gesprek vertelt hij over de struggles als jonge acteur en het kantelpunt in zijn leven. Ook deelt hij zijn eerste korte film met ons, ofwel wij hebben een primeur! Wie is deze acteur met dromen? In de videocast proberen wij daar achter te komen.

VOORUITBLIK

LIVECAST EduCAUTION #7: Jongeren met dromen

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger, om in gesprek te gaan over de staat van het onderwijs. Deze week is het tijd om met de leerlingen zelf aan het woord te laten, zij worden misschien wel het hardst getroffen. Hoe ervaren zij deze coronacrisis? Hoe was het toen er plotseling geen school of studie meer was en er niet meer met vrienden gehangen kon worden? De Meesters met Dromen gaan op zoek naar de dromen van deze jongeren.

Op woensdag 20 mei vanaf 18.30 uur gaan we hierover live in gesprek met jongeren met dromen en bijzondere verhalen. Klik hier voor meer informatie en om je online plekje te reserveren!

Samengesteld door
Lisa Vlug
Programmamaker onderwijs
Dit artikel gaat over