In EduCAUTION nodigen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over het onderwijs of geven ze inspiratie voor het onderwijs. In deze aflevering ontvangen de Meesters met Dromen Nicoline Smalbraak, filosofe, mindfulness trainer en ondernemer over mindfulness.

Tijdens dit interview geeft Nicoline tips hoe wij ons anders dan normaal focussen. Ook geeft Nicoline mee dat wij geluk kunnen ervaren als wij aandacht en welzijn op nummer één zetten in ons leven. Hoe doe je dat precies? De meesters bespreken ook de verschillen tussen meditatie en mindfulness en alle misvattingen die er zijn. Aan het eind heeft Nicoline ook een verassing voor de Meesters met Dromen.

VOORUITBLIK

LIVECAST EduCAUTION #7: Jongeren met dromen

In EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger, om in gesprek te gaan over de staat van het onderwijs. Deze week is het tijd om met de leerlingen zelf aan het woord te laten, zij worden misschien wel het hardst getroffen. Hoe ervaren zij deze coronacrisis? Hoe was het toen er plotseling geen school of studie meer was en er niet meer met vrienden gehangen kon worden? De Meesters met Dromen gaan op zoek naar de dromen van deze jongeren.

Op woensdag 20 mei vanaf 18.30 uur gaan we hierover live in gesprek met jongeren met dromen en bijzondere verhalen. Klik hier voor meer informatie en om je online plekje te reserveren!

Samengesteld door
Lisa Vlug
Programmamaker onderwijs
Dit artikel gaat over