Van bord tot bord: De gezonde lente BBQ

Met gezonde antipasti en een kipje van de grill is de lente BBQ op 28 maart aan.
Reageer

Waarom maken we onbewust massaal zo vaak de ongezonde keuze? Aan welke prikkels worden we continue blootgesteld? Met een steeds groter wordende obesitasepidemie is het tijd om de voedselomgeving in de stad eens flink onder de loep te nemen. Samen met Food Cabinet maken we op woensdag 28 maart in de 20e aflevering van de Hongerige Stad een reis door het Amsterdamse eetparadijs en bespreken we de uitkomsten van het onderzoek met wetenschappers, journalisten en politici.

Ons keukenteam onder leiding van chefkok Sander haakt aan met een gezonde lente BBQ om de lente officieel te openen. Op het menu staan o.a. gegrilde druiven-venkel salade, huisgemaakte focaccia met tzatziki en baba ganoush, dadel-couscoussalade, oesterzwammenrisotto met doperwten en een kipje van de grill.