Van bord tot bord: bevrijdingsmaaltijd Eat to Meet Aleppo Special

Dit is de bevrijdingsmaaltijd tijdens de Aleppo Special van Eat to Meet op vrijdag 5 mei 2017.
Reageer
De dertiende aflevering van ons maandelijkse diner Eat to Meet vindt plaats op 5 mei, bevrijdingsdag. Deze speciale bevrijdingsmaaltijd koppelen wij aan het programma Rethink Aleppo en daarvoor hebben we het volgende menu met Syrische elementen samengesteld:
Voor
– Moetabal (geroosterde aubergine mousse)
– Bietenborani
– Armeens brood 
– Focaccia
Hoofd
– Kebab Banjan met paprika-tomatensaus, knoflookyoghurt en Aleppo pepper (gegrilde aubergine-lamsgehakt kebab)
– (vegetarische variant zonder kebab)
– Tabouleh
– Fattoush
Na
– Mahalabia met geroosterde pistache (pudding met rozenwater en kardemom)

Onze programma's worden financieel mede mogelijk gemaakt door: