Falafel met pickles, Kofta met fattoush en Shorba Khartoem

Tussen 14 en 18 maart eet je in ons eetcafé een daghap met invloeden uit de keuken van Soedan, Syrië of Irak.
Reageer

De vluchtelingencrisis in Europa behoeft geen verdere introductie. Het onderwerp komt overal terug, zo ook een week lang in Pakhuis de zwijger. Van maandag 14 tot vrijdag 18 maart 2016 staat de volledige programmering in het teken van het vluchtelingenvraagstuk. Programma’s, films en bijeenkomsten over vertrekken, onderweg zijn en aankomen. Speciaal voor deze week heeft onze chefkok Sander een toepasselijk menu ontworpen.

  • Ma 14 maart – Falafel met pickles, hummus, salade en granaatappelsaus
  • Di 15 maart – Tajine van gestoofde groenten, kweepeer en kip met couscous en brood
  • Wo 16 maart – Shorba Khartoem met Soedanese Foul (shorba khartoem is lamssoep met pinda’s en rijst en foul is een bonensalade)
  • Do 17 maart – Kofta met fattoush en khoubz (kofta zijn gekruide gehaktballetjes in saus en fattoush is rauwkostsalade met pitabrood en khoubz is platbrood)
  • Vri 18 maart – Mediterraans Mezze Cook-off

Sander zorgt altijd dat er een vegetarische optie is voor hen die dat willen. Wil je nu alvast een tafel reserveren? Bel dan 020 – 788 44 33 of stuur een e-mail naar reserveren@dezwijger.nl.

Vluchtroute