Boiling 10

Zuidoost Special

Vier stadmakers met hart voor Zuidoost pitchen hun ideeën; jij kiest de winnaar!
Toegang vanaf € 10
dinsdag 17 dec 2019, 18.30
di 17 dec 2019, 18.30
New Metropolis ZO
Let op! Dit programma is niet in Pakhuis de Zwijger. Dit programma is in New Metropolis Zuidoost.

Boiling is dé munitiekamer voor ongeduldige initiatiefnemers die met veel liefde en opgestroopte mouwen de stad verbeteren. Het is een vorm van instant crowdfunding en -sourcing waarbij we op één avond samen proberen te komen tot mooie nieuwe coalities rondom toffe initiatieven. Boiling biedt een podium waar je geld, materialen, ruimte, contacten en handjes kan vinden voor jouw idee of initiatief. Goede ideeën en innovatieve oplossingen voor de stad kunnen direct worden gerealiseerd, zonder complexe subsidieaanvragen en uitgebreide projectplannen. De winnaar geeft bij de volgende Boiling een korte presentatie: dat is de verantwoording naar de donaties van de bezoekers.

Hoe werkt het?
Bezoekers doneren €10,- en bepalen samen welk initiatief een startkapitaal ontvangt en delen met alle pitchers tips en contacten. De winnaar ontvangt het gedoneerde bedrag (elk entreeticket = 100% donatie), verdubbeld door Boiling partners. Dit loopt al snel op tot zo’n €5.000,-!

Heb je zelf een idee dat je graag wilt pitchen op 17 december? Stuur deze dan voor 16 november via de website van Boiling door & wie weet ben jij een van de 4 pitchers!

Toegang vanaf € 10
dinsdag 17 dec 2019, 18.30
New Metropolis ZO