De Stad
De Week van de Energie

Zon op de Zwijger

Sluit met ons De Week van de Energie af met een borrel
vrijdag 19 sep 2014, 17.00
vr 19 sep 2014, 17.00
Plein
Reageer

Tijdens ‘De Week van de Energie’ werd het eens te meer duidelijk dat we de energiekoers flink moeten wijzigen als we écht richting een duurzame toekomst willen gaan. We hebben ons deze week laten inspireren door de vele, prachtige verhalen. Maar wat doet het Pakhuis eigenlijk zelf?

We sluiten De Week van de Energie af met een wel heel zonnige vrijdagmiddagborrel. Met elkaar heffen we het glas op een eerste stap die wij zetten om dit monumentale pand tot een duurzaam voorbeeldproject te maken.

Paul Morel van Stadsherstel Amsterdam (eigenaar van het pand), zal iets vertellen over de ontwikkeling van het Pakhuis tot monument van de toekomst. Vervolgens zal Egbert Fransen, directeur van het Pakhuis, de urgentie van deze transitie aangeven. Tot slot presenteert Suze Gehem van De Groene Grachten welke eerste stap wij de komende maanden nemen om het Pakhuis klaar te stomen voor de duurzame toekomst. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: het heeft iets te maken met zon! En dit alles onder leiding van Natasja van den Berg.

Benieuwd geworden? Sluit met ons De Week van de Energie af met een borrel.