De Stad

Workshop: Zelf doen

Tips en tricks om je zelf te zijn en meer uit het leven te halen door IZI-solutions.
woensdag 27 sep 2017, 20.00
wo 27 sep 2017, 20.00
Expo

In onze maatschappij waarin alles maakbaar is geworden, lijkt ‘Gewoon Doen’ (of ‘Gewòòn Doen’) het credo voor een nieuwe generatie te worden. Dus als jongere moet je het ‘gewoon doen’. Maar hoe werkt dat eigenlijk, je schouders ergens onder zetten? In de workshop 'Zelf doen' krijg je middels de Hi5 methodiek tips&tricks om je zelf te zijn en gewoon te doen.

De workshop zal zicht richten op de Hi5©-methodiek die IZI soultions heeft ontwikkeld en een onderdeel is van het re-integratietraject ‘Een nieuw Perspectief’. De Hi5-methodiek© is een persoonlijke ontwikkelingstool.

Deze methodiek bestaat uit 5 stappen die handvaten bieden op weg naar het persoonlijk succes. Samen met jongeren nemen we de 5 stappen door en maken we een stappenplan die hen kan helpen in het maken van de juiste studiekeuze, het vinden van een droombaan en/of hen op weg kan helpen beter te participeren in de samenleving.

Cemil Yilmaz (Msc) omschrijft zichzelf als een Arabisch Turkse Tukker. De synergie ontstaan vanuit de Nederlandse, Turkse en Arabische cultuur hebben hem zowel in zijn persoonlijke als professionele ontwikkeling veel gebracht. Zijn pad kronkelde langs Mohammed Ali, sociale-/cross-culturele psychologie, het Midden-Oosten, Bali en een eigen sociale onderneming (See Why). Cemil  is onderdeel van het team van IZI Solutions waar hij zich met name bezighoudt als (onderzoeks)expert op het snijvlak van multiculturaliteit en sociale vraagstukken zoals: (arbeidsmarkt)discriminatie, (jeugd)werkloosheid, onderwijssegregatie, etnisch profilering, radicalisering, vervreemding en sociale stabiliteit. Daarnaast houdt hij zich bezig met consultancy op gebied van diversiteit en inclusie. Vanaf september 2016 is Cemil mede-partner van IZI Solutions.

woensdag 27 sep 2017, 20.00
Expo
Deze 23 mensen waren aanwezig