De Stad

Werkconferentie Common-Sensing: duurzame toekomst Java-eiland

Voelt u wat er nodig is voor de gemeenschappelijke, duurzame toekomst van Java-eiland?
vrijdag 28 aug 2015, 09.00
vr 28 aug 2015, 09.00
Expo

In het kader van Volksvlijt2016 ontwikkelen twaalf stedenbouwkundig ontwerpers gedurende het komend jaar een visie voor de stad Amsterdam voor de komende 25 jaar. Soheila Najand is als ontwerper gevraagd om een visie te ontwikkelen op de duurzame en zelfvoorzienende toekomst van ‘Java-eiland’. Het resultaat wordt op 12 april 2016 tentoongesteld in de OBA, te Amsterdam, tijdens het Nederlands voorzitterschap van de Europese Unie. Er worden 100.000 (inter)nationale bezoekers verwacht van deze tentoonstelling.

Transformatie-designer Najand gelooft niet in traditionele gebiedsontwikkeling, waarbij ontwerpers op de tekentafel de toekomst uittekenen voor een hele gemeenschap. Op 28 augustus nodigt zij daarom iedereen uit die denkt een bijdrage te kunnen leveren, om samen de toekomst van Java-eiland te onderzoeken en in eigen hand te nemen, als startpunt van een 2-jarig participatief traject. Bent u er ook bij? Het gaat om uw toekomst!

Meer informatie over het programma via Facebook of stuur een e-mail naar s.najand@mentaldesign.nl.

Kosten: gratis, inclusief gratis lunch. Na afloop nodigen we u graag uit om een hapje te eten bij Pakhuis de Zwijger: dit is wel op eigen kosten.

Wilt u hierbij zijn? Meldt u dan aan door een mailtje te sturen naar s.najand@mentaldesign.nl en/of door u aan te melden bij het Facebookevent.

We leren u graag kennen van tevoren en willen u vragen om in de e-mail en/of via Facebook de volgende vragen te beantwoorden:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Beroep/ passie
  • Op welke manier bent u betrokken bij Java-eiland?
  • Waarom wilt u graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn?
  • Zijn er nog andere mensen waarvan u hoopt dat deze aanwezig zijn om deze gezamenlijke verkenning tot een succes te maken?