De Stad

WeMakeThe.City informatiebijeenkomst

Bijeenkomst voor initiatieven, locaties en projecten die interesse hebben om mee te doen aan het WeMakeThe.City festival 2019.
maandag 25 feb 2019, 18.30
ma 25 feb 2019, 18.30
Expo

WeMakeThe.City is het festival dat steden beter maakt. Van 17 t/m 23 juni 2019 pakken we - met publiek én experts - urgente uitdagingen voor het dagelijks leven in de stedelijke omgeving op. Op tientallen locaties verspreid over de stad Amsterdam én de regio. Met lezingen, filmvertoningen, exposities, voorstellingen, stadsexpedities, games, workshops, expertmeetings, gesprekken, labs, werkplaatsen en een uitnodigend en actief weekendprogramma voor een groot en breed publiek. Voor Amsterdam, de Metropoolregio Amsterdam, Europese steden en de rest van de wereld.

For All of Us!
WeMakeThe.City brengt alle vragenstellers, creatieven en denkers bij elkaar: dus het publiek én de nerds. WeMakeThe.City is van bewoners, bedrijven, wetenschappers, specialisten, bestuurders, maar ook van ontwerpers, kunstenaars, tech start-ups, maatschappelijke organisaties en lokale en regionale initiatieven. We pakken de urgente uitdagingen op voor het dagelijks leven in de stad. Ambitieus. Maar met 180 nationaliteiten hebben we de wereld in onze Metropoolregio al bij elkaar. Reken op alles wat nieuwe ideeën en inzichten geeft op tientallen locaties verspreid over stad de Amsterdam én de Metropoolregio: lezingen, filmvertoningen, exposities, voorstellingen, stadsexpedities, games, workshops, expertmeetings, gesprekken, labs, open studio’s, werkplaatsen en een actief weekendprogramma voor een groot en breed publiek.

Tijdens deze informatiebijeenkomst gaan we samen met jou op zoek naar de verbinding van het festivalprogramma en de daaraan gerelateerde grote maatschappelijke vraagstukken, met eventuele exposities, film- en theatervoorstellingen, lezingen, workshops en de mogelijke inzet van jouw locatie of initiatief. Samen maken we immers de stad van de toekomst. We serveren ook een klein hapje en een drankje, want goede ideeën ontstaan nooit op een lege maag.

maandag 25 feb 2019, 18.30
Expo
Deze 30 mensen waren aanwezig