De Stad

WeMakeThe.City bijeenkomst

Bijeenkomst voor initiatieven, locaties en projecten die interesse hebben om mee te doen aan WeMakeThe.City 2019.
woensdag 20 mrt, 18.30
wo 20 mrt, 18.30
Expo
Reageer

WeMakeThe.City is het festival dat steden beter maakt. Van 17 t/m 23 juni 2019 pakken we - met publiek én experts - urgente uitdagingen voor het dagelijks leven in de stedelijke omgeving op. Op tientallen locaties verspreid over de stad Amsterdam én de regio. Met lezingen, filmvertoningen, exposities, voorstellingen, stadsexpedities, games, workshops, expertmeetings, gesprekken, labs, werkplaatsen en een uitnodigend en actief weekendprogramma voor een groot en breed publiek. Voor Amsterdam, de Metropoolregio Amsterdam, Europese steden en de rest van de wereld.

For All of Us!
WeMakeThe.City brengt alle vragenstellers, creatieven en denkers bij elkaar: dus het publiek én de nerds. WeMakeThe.City is van bewoners, bedrijven, wetenschappers, specialisten, bestuurders, maar ook van ontwerpers, kunstenaars, tech start-ups, maatschappelijke organisaties en lokale en regionale initiatieven. We pakken de urgente uitdagingen op voor het dagelijks leven in de stad. Ambitieus. Maar met 180 nationaliteiten hebben we de wereld in onze Metropoolregio al bij elkaar. Reken op alles wat nieuwe ideeën en inzichten geeft op tientallen locaties verspreid over stad de Amsterdam én de Metropoolregio: lezingen, filmvertoningen, exposities, voorstellingen, stadsexpedities, games, workshops, expertmeetings, gesprekken, labs, open studio’s, werkplaatsen en een actief weekendprogramma voor een groot en breed publiek.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we samen met jou op zoek naar de verbinding van het festivalprogramma en de daaraan gerelateerde grote maatschappelijke vraagstukken, met eventuele exposities, film- en theatervoorstellingen, lezingen, workshops en de mogelijke inzet van jouw locatie of initiatief. Samen maken we immers de stad van de toekomst. Dus heb jij een idee maar ben je nog op zoek naar partners, een locatie of nieuwe samenwerkingen? Of andersom: heb je een locatie en stel je deze graag beschikbaar tijdens WeMakeThe.City? Kom dan langs!

We serveren ook een klein hapje en een drankje, want goede ideeën ontstaan nooit op een lege maag.

woensdag 20 mrt, 18.30
Expo
Deze 13 mensen waren aanwezig