De Stad

We staan nog stil

We praten verder over de bereikbaarheid van Amsterdam en de Metropoolregio. Hoe kunnen we de verkeersstromen op gang te houden?
Gratis toegang
woensdag 15 nov, 20.00
wo 15 nov, 20.00
Grote zaal
Reageer

Tijdens de eerste We staan stil bijeenkomst op 4 september werd duidelijk dat het mobiliteitsvraagstuk actueler is dan ooit. De aanwas van het aantal bewoners en bezoekers in de MRA blijft maar toenemen, terwijl noodzakelijke investeringen in infrastructuur voor onze sterk groeiende metropool achterwege blijven. Als we nu niks doen komen we letterlijk en figuurlijk stil te staan. Tijd om het gesprek voort te zetten in een intiemere sessie waarbij we verdiepen, prioriteren, gebiedsgericht inzoomen, experimenten duiden en onderzoeksresultaten te delen om zo tot een integrale mobiliteitsvisie te komen.

Meer informatie over dit programma volgt z.s.m.

We staan stil vormde de kick-off voor een serie bijeenkomsten rondom grote mobiliteitsvraagstukken in de Metropoolregio Amsterdam. Kijk de opname hier terug en zie hoe de Mobility Council (met o.a. Ananda Groag, Alexandra van Huffelen en Ton Venhoeven) in het leven werd geroepen.

Pakhuis de Zwijger presenteert
De Club van 750
Lees verder

Onze programma's worden financieel mede mogelijk gemaakt door:

Gratis toegang
woensdag 15 nov, 20.00
Grote zaal
Reserveer
Deze 51 mensen zijn aanwezig