Global Trends

Warming Up!

Grote brainstorm over klimaatcampagne van de cultuursector.
maandag 18 nov 2019, 15.00
ma 18 nov 2019, 15.00
Studio

We lezen dagelijks in de krant: Het klimaatvraagstuk is hét grote verhaal van deze tijd. De beslissingen die we de komende paar jaar nemen, zijn cruciaal voor onze toekomst, voor onze vrede, veiligheid en voedselzekerheid. We moeten omgaan met een wereld die radicaal aan het veranderen is. Maar hoe doen we dat? En wat betekent dat?

Dit is het moment om poppodia, kunstenaars, strategisch denkers, filantropen, filmmakers, reclamemakers, debatpodia, muzikanten, fondsen, festivals, theatermakers, bibliotheken, fotografen, schrijvers, influencers, strategisch denkers, wandelevenementen en schouwburgen uit te nodigen voor een brainstorm over wat we in 2020 gezamenlijk kunnen doen.

De cultuursector bereikt jaarlijks 90% van alle Nederlanders. Het brengt mensen samen en weet als geen ander het publiek in het hart te raken met muziek, verhalen en beelden. En dat is nodig om mensen in beweging te brengen.

Wat gaan we doen?
Bernadette Kuiper en Matthea de Jong vertellen jullie graag meer over de Warming Up plannen en ambities. Ook te gast zijn Arne Hendriks die vertelt over de Grote Geweldige Evacuatieoefening, theatermaker Ira Kip (Kip Republic) met Smita James en Yahaira Gezius, en Merlijn Twaalfhoven van de Turnclub.  We hopen natuurlijk op veel input en respons bij deze interactieve sessie onder leiding van Maurice Seleky.

Wie zijn wij?
Warming Up is een artistieke impactcampagne van mei t/m oktober 2020 waarbij we samen met de beste filmmakers, cartoonisten, theatermakers, kunstenaars en muzikanten een veel bredere doelgroep betrekken bij de grote uitdaging waar we voor staan: een leefbaar klimaat voor iedereen.
Het gaat niet over technische of financiële oplossingen, maar over hoe we met elkaar samenleven in een wereld die radicaal verandert. Zie ook www.warmingup2020.nl

Voor deze bijeenkomst zijn maar 100 plekken beschikbaar. Wees er snel bij!

maandag 18 nov 2019, 15.00
Studio
Deze 79 mensen waren aanwezig