Creatieve Industrie

Voor je geluk en je gezond

Een netwerkborrel met handige lessen van en voor freelancers in de creatieve industrie.
Gratis, extern reserveren
vrijdag 8 sep 2017, 19.30
vr 8 sep 2017, 19.30
Expo

Hoe word je een ‘happy brand’ voor je opdrachtgevers? En hoe regel je als freelancer een arbeidsongeschiktheidsvoorziening die je géén klauwen met geld kost? Tijdens deze Freelance Friday netwerkborrel delen werkgelukdeskundige Krista de Wolff en oprichter van SharePeople Comas Blaauw hun ideëen. Wissel kennis uit, ontmoet andere freelancers, netwerk je suf en werk samen waar mogelijk!

Werkgeluk

Een succesvol bedrijf maakt werk van geluk. Dat is de overtuiging van Krista de Wolff. Zij raakte gefascineerd door de invloed van geluk op het succes van een bedrijf. Van freelance communicatieadviseur tot werkgelukdeskundige, zo omschrijft ze haar persoonlijke evolutie.

Uit ervaring weet ik hoe gaaf én stressvol freelancen tegelijkertijd kan zijn. De vrijheid, de lekkere spanning voor een nieuwe opdracht en de euforie als je weer een nieuwe klus hebt binnengehaald! Ik ken ook de spanning of het gaat lukken, geldstress, de onzekerheid over jezelf en je keuzes, die er soms ook bij komt kijken. Je primaire reactie hierop geeft je niet altijd de gewenste uitstraling.

Vandaar dat Krista in haar trainings- en coaching praktijk veel waarde hecht aan het belang van een personal brand en het managen van je werkgeluk. In haar presentatie zal ze ons zoveel vertellen, dat we ‘een happy brand’ kunnen worden voor onze opdrachtgevers.

Collectief, maar dan verherbouwd

SharePeople is een arbeidsongeschiktheidsvoorziening, maar dan opnieuw uitgevonden. Met nieuwe peer2peer-technologie wil SharePeople onder meer een arbeidsongeschiktheidsvoorziening (AOV) gemakkelijker, eerlijker en goedkoper organiseren. Bovendien wil  SharePeople dat we via het netwerk van zp’ers elkaar helpen om ziekte te voorkomen én succesvoller te ondernemen. Oprichter Cosmas Blaauw vertelt over zijn doel: alle zp’ers en freelancers in Nederland verenigen.

Inloop vanaf 19:00 uur, start presentaties 19:30 uur.

Gratis, extern reserveren
vrijdag 8 sep 2017, 19.30
Expo