Creatieve Industrie

Visual Thinking, Dare to Draw!

Workshop voor iedereen die visueler (en daarmee effectiever) wil communiceren.
woensdag 19 apr 2017, 19.30
wo 19 apr 2017, 19.30
Studio

Met visualisaties wordt jouw boodschap beter ontvangen en kan je verwachtingen en afspraken makkelijker afstemmen. Mensen houden immers van plaatjes. Je boodschap wordt beter geïnterpreteerd, informatie wordt sneller in de hersenen verwerkt en het blijft ook nog goed hangen. In deze korte workshop leer je tekenen vanuit je eigen karakter en handschrift. Je ontwikkelt wat lef en durf om met snelle visualisaties je idee over te dragen. Met eenvoudige tips en voorbeelden leer je hoe je zaken uit de dagelijkse praktijk vorm geeft.

Willemien Brand

Willemien is cum laude geslaagd van de Design Academy Eindhoven, heeft vervolgens als industrial designer verschillende prijzen gewonnen met ATAG Keukentechniek, voordat ze de succesvolle designstudio’s Buro Brand en Brand Business opzette. Het is Willemien haar passie om andere mensen in staat te stellen hun creativiteit optimaal tot uiting te laten komen. Daarnaast ziet Willemien mogelijkheden om met behulp van eigen beeld effectiever en veel leuker samen te werken. Willemien deelt haar passie met bedrijven over de wereld als een van de leidende figuren in de visuele communicatie revolutie. Ze heeft onlangs van haar teken en design passie het boek Visual Thinking gemaakt.

Pieter Koene

Pieter is een ervaren professional met 16 jaar ervaring als consultant, waarvan de laatste 13 jaar bij PwC. Als PwC partner werkt hij samen met de managementteams van grote bedrijven op het vlak van strategische en operationele vraagstukken. Zijn belangrijkste expertise is gericht op het ontwerpen en realiseren van nieuwe klant proposities en de daarbij ondersteunende bedrijfsvoering. Visual thinking is voor Pieter een belangrijk middel om inzicht te creëren en om samenwerking te stimuleren gericht op het doorgronden van problemen en identificeren van innovatieve oplossingen. In New York won hij de Global Award van de Association of Management Consulting Firms voor een van zijn adviesopdrachten.

 

woensdag 19 apr 2017, 19.30
Studio
Deze 77 mensen waren aanwezig