Creatieve Industrie
De Stad
VICE x PdZ

Student Night

Stapelkaters, stress en studieschuld: is studeren nog de moeite waard? Met o.a. Olaf Hussein, Jesse Frederik en Naomi Sedney.
woensdag 5 sep 2018, 20.00
wo 5 sep 2018, 20.00
Grote zaal
Reageer

Studeren is naast de tijd van je leven en goed voor je toekomst ook ongelofelijk stressvol en duur. En als je eenmaal ben afgestudeerd, is het maar de vraag of je ook echt wat met je diploma gaat doen. Tegelijkertijd is studeren nog steeds een voorrecht, maar misschien niet meer zo vanzelfsprekend? Om studenten te helpen zich een weg te banen door de stortvloed aan levensvragen die bij studeren komt kijken, organiseert VICE in samenwerking met Pakhuis de Zwijger de VICE Student Night. Tijdens deze avond gaat host Abel van Gijlswijk samen met zijn gasten en het publiek op zoek naar het antwoord op de vraag of studeren nog de moeite waard is.

Dit event is onderdeel van de VICE Student Guide, een online campagne waarin VICE volop het studentenleven induikt en antwoord probeert te geven op de vraag of studeren nog de moeite waard is. De VICE Student Guide vind je vanaf 3 september op VICE.com.

woensdag 5 sep 2018, 20.00
Grote zaal
Deze 270 mensen waren aanwezig